ung&bortskämd

Jag kolla nyss på Ung&Bortskämd sista avsnittet och omg. Haha, ett skämt att Ellinor åkte ut när Paulina också satt där eller ? Och Paulina och hennes pappa måste va helt rubbade i huvet. Varenda gång har hon suttit läst och så kommer töntpappan och ba ; Jag tycker du är jätteduktig. Fortsätt som du har gjort tidigare så kommer det gå jättebra. Man va WHAT ?!
Jo tjena, och heter hon Paulin eller Paulina ? Alla säger olika -.-
Och dom tänkte köpa sminkborttagning ( karolina och paulina ) av pengarna. Hur dumma ?!
Och sen Karolinas pappa måste ju också ha tappat någon skruv där uppe alltså. Nejmen seriöst, är skitarg på dom haha. Tur att Daniel är kvar och Tim-joel. Liksom karolinas pappa klagar på tim-joel och de är han som gör typ allting i huset ? Skitdrygt. Han tycker att karolina är jääääääätteduktig, och de ända hon gör att att sminka sig och borsta håret ? Och hur fan kunde då ellinor åka ut som också gjorde massa i huset ?
PAulina och karolina och deras pappor måste ju komma från typ ngn annat planet ? Hur kan man tycka att ens dotter är så hiiimla duktig och städar och lagar mat när de ända dom gör att sminka sig, lägga ansiktsmasker och kolla på ?
BLÄ. Asarg, blev ett litet konstigt inlägg det här.
Plus att jag älskar daniel , haha. asskön person ju.
Nu ska jag plugga lite matte och sen annat skojigt.

kommentarer

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback